Vse kategorije

Domov>Novice>Novice podjetja

Turizem v Sanyi, Hainan

Ognjemet Liuyang Hunan China "PYROALLY" je eden najhitreje rastočih dobaviteljev izdelkov za ognjemete na svetu. Naša ekipa verjame, da nas naša inovativnost, storitve za stranke, poznavanje vaših potreb na trgu ter vrhunska embalaža in zmogljivost našega izdelka ločujejo od drugih kitajskih tovarn izdelkov za ognjemete.
Pyroally Fireworks prodaja svoje izdelke za ognjemete neposredno s Kitajske. Če ste uvoznik in bi radi zabojnike kupili neposredno, nas pokličite, če želite pomoč.
Piroalno ognjemeti zajemajo vse kategorije izdelkov za ognjemete, vključno s potrošniškimi izdelki in profesionalnimi pirotehničnimi izdelki. Na primer lupine, profesionalne torte, sestavljene torte, rimske sveče, sortimenti, fontane, nebesne rakete, helikopterji, iskrila, dimni predmeti, zaskočki, kolesa, konfeti, rojstnodnevna sveča, ognjemet, slap, malta iz steklenih vlaken, elektronski vžigalnik in drugi posebni predmeti. Naši izdelki imajo zagotovljeno najvišjo kakovost, vključno z najbogatejšimi barvami, izjemno dolgotrajnimi zvezdicami in profesionalno oblikovano maloprodajno embalažo.   
Kakovost in varnost, je vedno glavna skrb podjetja Pyroally. Ognjemet "piroalno" proizvajajo v naših tovarnah na Kitajskem. Proizvodnja je pod najstrožjim nadzorom in nadzorom kakovosti, kar zagotavlja najvišjo kakovost. Izvajamo "procesno" vodenje kakovosti, ki se začne z oblikovanjem izdelkov, nakupom surovin in pretoki skozi proizvodnjo. Opravimo več kot le "končni pregled". Vsi naši izdelki ustrezajo evropskim standardom CE in / ali standardom AFSL. Imamo izkušnje z izdelki za Nemčijo, Nizozemsko, Francijo, Italijo, Veliko Britanijo, Slovenijo, Finsko, Dansko, Estonijo, ZDA, Južno Ameriko in številne druge države.  
Naše strokovno osebje za izvoz bo naročilo vaših izdelkov za ognjemete enostavno in prijetno doživetje. Moramo kopičiti tako splošni kitajski ognjemet kot tudi druge dobro znane blagovne znamke. Naše strokovne službe vam bodo pomagale pri pošiljanju posode do vaših vrat. Toplo vas pozdravljamo, da nas kadar koli obiščete na Kitajskem.      
Naša ekipa je navdušena nad ognjemetom, smo nenehni inovatorji, ki smo prvi na trgu z mnogimi najnovejšimi in najbolj priljubljenimi učinki in embalažo.  
Priporočamo vam izdelke, ki ustrezajo potrebam vašega trga. Cenjena bo tudi naša sposobnost hitre in jasne komunikacije v angleščini in kitajščini. Ker lahko izdelke prilagodimo vašim zahtevam, lahko uspešno izvozimo v Azijo, Evropo, Afriko, ZDA in na Bližnji vzhod.  

Naš cilj je še naprej razvijati inovativne nove izdelke za svetovni trg in vam jih dostavljati z najvišjo kakovostjo in najbolj konkurenčnimi cenami.

2020-11-03